perjantai 14. elokuuta 2009

Tuntinetti tilitoimistokäytössä

Tuntinetti puurtaa puolestasi

Tuntinetti on työajanhallinnan kokonaisratkaisu. Tuntinetistä löytyy työajanseuranta, työvuorolistat, automaattinen työvuorosuunnittelu, työehtosopimusten tulkinnat sekä lomakalenteri. Tuntinetti laskee liukumat, pekkaset, lyhennysvapaat, ylityöt, palkalliset sairaslomat, ja arkipyhät tuntilaskutusta tai palkanlaskentaa varten. Kaikki nämä osa-alueet ja niihin liittyvät raportointi-, integrointi- ja laskutustoiminnot yhdistyvät Tuntinetissä tavalla, joka sääsätää aikaa ja rahaa. Kaikki on tehokkaampaa sähköisesti kuin paperilapuilla! Tuntinetistä saa raportit siistissä ja selkeässä muodossa palkanlaskentaa ja laskutusta varten.

Tuntinetti auttaa tilitoimistoja tehostamaan toimintaansa!

Tuntinetti sopii erinomaisesti yrityksen ja tilitoimiston yhteiseen käyttöön. Asiakasyritys voi esimerkiksi antaa Tuntinetin käyttöoikeudet tilitoimistolleen, jolloin yrityksen ja tilitoimiston yhteistyö helpottuu huomattavasti, kun tiedonvaihto on sähköistä ja tapahtuu yhteisellä ohjelmalla. Kummallakin osapuolella on aina ajantasainen tieto yrityksen työaikasaldoista ja näin ollen virheiden ja väärinkäsityksien mahdollisuus pienenee.

Jokainen Tuntinetin käyttäjä saa omat käyttäjätunnukset. Tuntinetin käyttöoikeuksia voidaan selkeyttää rajaamalla vastuuta antamalla tarvittavat oikeudet valituille henkilöille.

3-syytä valita Tuntinetti

  1. Kuuntelemme aina asiakkaidemme palautetta ja kehitämme palveluamme sen mukaan

    Asiakkaidemme palaute on meille erityisen tärkeää, sillä haluamme Tuntinetin mahdollisimman luontevaksi osaksi asiakasyritystemme liiketoimintaa. Siksi teemme jatkuvaa kehitystyötä saamamme palautteen perusteella.

  2. Tuntinetti on tietoturvallinen valinta

    Selaimen HTTPS-yhteys on suojattu pankkienkin suosimalla 128 bitin SSL-salauksella ja katastrofien varalta Tuntinettiin tallennetun tiedon varmuuskopiot on hajautettu maantieteellisesti. Tuntinetti käyttää varmennettuja Suomen pääkaupunkiseudulle sijoitettuja palvelintiloja. Samaan toimittajaan kanssamme luottavat mm. Tellabs, YLE, Eduskunta, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto sekä ClassicFM. Gigabit Ethernet -tekniikalla toteutettu runkoverkko kolmen toisistaan riippumattoman operaattorin kautta takaa ruuhkattoman ja toimintavarman verkkoyhteyden kaikissa olosuhteissa. Palvelintilat on varustettu elektronisin kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmin ja ne täyttävät Viestintäviraston vaatimukset Aluokan laitetiloille (Viestintävirasto 48 A/2003, "Tärkeät tilat"). Pääsy palvelintilaan on rajattu vain turvallisuusluokkaan A kuuluville ylläpitäjille.

  3. Asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa

    Tuntinetin käyttäjänä et jää yksin pähkäilemään pulmiesi kanssa! Jos olet sitä mieltä, että jotain sinulle tarpeellista puuttuu Tuntinetin toiminnoista tai jos haluat apua Tuntinetin käytössä, asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa. Otamme mielellämme vastaan myös risuja ja ruusuja, ja pidämme huolta siitä, että Tuntinetti kehittyy aina sinun haluamaasi suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti