lauantai 28. maaliskuuta 2009

Mainoselokuva Tuntinetistä, pääpalkintona 3500 euroa

  • Kuinka monessa työpaikassa työajanseurantaa ja työvuorosuunnittelua vielä pyöritetään paperilla tai taulukkolaskentaohjelmilla tee-se-itse -hengessä?
  • Kuinka monta kertaa kuukaudessa sitä tuleekaan keksineeksi pyörän uudelleen?
  • Kuinka usein tuorein työvuorolista tai tuntiraportti olikin juuri sillä toisella muistitikulla, vai oliko se sittenkin siinä sähköpostissa?

Moni ei työn tuoksinnassa ehdi miettiä miten paljon aikaa voi säästyä, kun nämä toiminnot automatisoidaan ja keskitetään Tuntinettiin. Toisaalta yksi tiukassa istuvista mielikuvista on, että työajanseurannan rutiinien pyörittäminen manuaalisesti on helpompaa ja luotettavampaa, koska työajanseurannan ongelmiin tarjolla olevien ohjelmistojen asennus- ja ylläpitokustannukset ovat suuria ja käyttö monimutkaista. Tuntinetin suunnittelun lähtökohtana on ollut, että Tuntinetti on helppokäyttöinen ja Tuntinetillä hommansa saa hoidettua nopeasti ilman turhia koukeroita. Muutosvastarinta on kuitenkin kova ja vanhat tavat istuvat tiukassa. "Minä haluan tehdä sen itse." Ja hiukset harmaantuvat kovaa vauhtia.

Mainoselokuvakilpailun aihe

Tuntinetti näkee siis suurimpana haasteenaan työajanseurannan rutiinien automatisoinnin hyötyjen kommunikoinnin suurelle yleisölle. Jotta paremmin voisimme viestiä asiakkaillemme, Tuntinetti julistaa mainoselokuvakilpailun alkaen 1.4.2009 siten, että kilpailutöiden viimeinen jättöaika on 31.5.2009. Kilpailun osallistuvien mainoselokuvien tulee tutkia ja kokeilla erilaisia keinoja kertomaan Tuntinetin hyötykäytöstä työajanseurannassa. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä osallistumislomake osoitteessa http://www.tuntinetti.fi sekä palauttamalla kilpailutyö ja sääntöjen mukaiset lomakkeet Tuntinetille 31.5.2009 mennessä.

Finalistien valinta

31.5.2009 jälkeen tuomaristo paneutuu kilpailutöihin ja valitsee niistä finalistit. Finaaliin valittavat työt siirtyvät yleisöäänestykseen kilpailemaan 3500 euron pääpalkinnosta sekä 1500 euron ja 500 euron palkinnoista toisesta ja kolmannesta sijasta. Finaaliin valittavat työt julkaistaan myöhemmin ilmoitettavalla internet-sivustolla 1.7.2009, jotta yleisö pääsee äänestämään kilpailutöiden paremmuudesta.

Palkintojen jako

Tämän Tuntinetin mainoselokuvakilpailun yleisöäänestys päättyy 31.7.2009 ja voittajat julistetaan sekä palkinnot jaetaan elokuun alussa 2009.

Lisätietoja

Kysymyksiä Tuntinetin mainoskilpailuun liittyen voit kysyä tällä blogi-palstalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@tuntinetti.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti